Тържества и викторини

По традиция учебната година за малките курсисти в АВО завършва с тържества и викторини, на които децата демонстрират колко много са научили през годината. Викторините се превръщат в оспорвана надпревара, в която всеки отбор се стреми да блесне със своите знания. Компетентно и безпристрастно жури оценява състезателите, а отборът победител винаги е най-бързият и най-знаещият. Разбира се, този отбор получава и най-голям брой от наградите.

Вижте как протичат викторините на нашите ученици през годините

►2014

►2013

►2011

►2010

►Тържества и викторини на учениците от ниво А1.2.1. - 29.05.2010 г.
►Викторини за учениците от ниво А1.2.2 - 1 юни 2010 г.
►Тържества на учениците от нива А1.1.2 и А 1.1 - 2 юни 2010 г
.

►Тържества и викторини в по-ранни години

 


Тържества и викторини 2015 г.

И тази година обучението на малките ни ученици завърши с викторини, на които децата демонстрираха колко много са напреднали с английския през годината и зарадваха своите гости - семейство, приятели и преподаватели. Децата с готовност отговаряха и на най-сложните въпроси и участваха в игри, а най-знаещите и бързи отбори спечелиха "вкусни" награди. За поредна година на тържеството бяха връчени и международните езикови сертификати Starters и Movers на всички малки отличници, които се справиха блестящо с изпитите за малки ученици на Университета Кеймбридж.

Вижте ТУК снимки от тазгодишния весел празник-състезание на малките ни ученици.


Тържества и викторини 2014 г.

 

С много смях и демонстрация на отлични знания по английски протекоха ежегодните викторини, с които по традиция завършва учебната година на малките ученици на АВО. Децата с готовност отговаряха на въпроси и участваха в игри, а знанията им зарадваха техните семейства, приятели и учители. За поредна година на тържеството бяха връчени и международните езикови сертификати Starters и Movers на всички малки отличници, които се справиха блестящо с изпитите за малки ученици на Университета Кеймбридж.

 

 

    

 

начало


Тържества и викторини 2013 г.

И тази година преди лятната си ваканция нашите малки курсисти показаха пред родители, приятели и учители колко много нови неща са научили в курса си по английски език като бързо и безгрешно се справиха с всички предизвикателни задачи на ежегодната АВО викторина. Освен наградите от викторината, те получиха и своите международни езикови сертификати Starters и Movers, които заслужиха с отличното си представяне на изпитите за малки ученици на Университета Кеймбридж.

 

 начало


Тържества и викторини 2011 г.

На традиционната викторина в края на учебната 2010-2011 година малките курсисти на АВО показаха пред своите родители, учители и приятелчета колко много са научили! Водещите на викторините Джоуди, Джеймс, Саймън и Тери забавляваха всички присъстващи, а журито вдигаше заслужени високи оценки!

На тази страница можете да разгледате снимки от веселото състезание.

Тържества в края на учебната 2010/2011 - викторини

 начало


Тържества и викторини на учениците от ниво

А1.2.1. - 29.05.2010 г.

Водещи - Тери Рандал и Адам Данз

На 29.05.2010 г. в тържествената зала 1 на Централния Военен Клуб сред много песни, танци и усмивки преминаха тържествата за края на учебната година на малките курсисти в АВО. 

Първокласниците на АВО изнесоха чудесно представление с песни, танци и сценки, с което зарадваха всички присъстващи – гости и преподаватели. На сцената се разходи дори „истински” лъв с гъста грива

На тяхното представление се радваха и специалните ни гости – малките приятели на АВО от детските градини, които специално за празника бяха пременили символа на училището – Веселото яйчице – в нови дрешки. Всички талантливи малки художници получиха подаръци, а жури избра четири от рисунките, които получиха специални награди. Надпреварата беше много оспорвана и силно затрудни журито, тъй като всички рисунки бяха красиви и невероятно оригинални, но след дълги дебати с награди бяха отличени следните малки художници:

I награда – Анна Кенова

ІІ награда – Мина Радкова

ІІІ награда – Христо Атанасов

Специална награда на журито – Асен Борисов

Следваха по-големите курсисти от ниво А 1.2.1, които показаха завидни знания, участвайки в три викторини. Нито един от въпросите във викторините не затрудни отборите, които, водени от своите знаещи капитани, отговаряха бързо и точно и трупаха вкусни златни монети за своите знания. За доброто настроение на състезатели и гости се грижеха водещите на събитието - Тери Рандал и Адам Данз, които задаваха въпроси, раздаваха награди и веселяха всички присъстващи.

В края на всяко от тържествата, малките курсисти на АВО получиха от директорите на училището г-жа Мариана Маркова и г-жа Върбинка Хаджидимитрова своите сертификати за успешно завършен езиков курс.

на училището г-жа Мариана Маркова и г-жа Върбинка Хаджидимитрова своите сертификати за успешно завършен езиков курс.

Вижте по-долу снимки от веселия празник:

Тържества и викторини на учениците от ниво А1.2.1. - 29.05.2010 г.

 начало

Викторини за учениците от ниво А1.2.2 - 1 юни 2010 г.

Водещи - Саймън Хадли и Джеймс Краучман

На 01.06.2010 г. малките курсисти от АВО от ниво А 1.2.2 имаха двоен празник! Освен Международния ден на детето те празнуваха и края на учебната година в АВО и получиха своите сертификати за завършен езиков курс в присъствието на своите гости и преподаватели. 

Особена тържественост на празненството придаде и официалното връчване на детските езикови сертификати Flyers на Университета Кеймбридж. Всички деца, положили успешно специален изпит в края на учебната година, получиха своите първи международно признати езикови сертификати от директора на АВО г-жа Мариана Маркова в присъствието на гордите си родители.

Разбира се празненството не мина без станалите вече традиция за края на учебната година в АВО викторини. В тях курсистите, разпределени в отбори, отговаряха на разнообразни въпроси и доказаха категорично, че английския език вече не крие тайни за тях.

Водещи на тържеството бяха Саймън Хадли и Джеймс Краучман, които задаваха въпроси на участниците във викторините, раздаваха вкусните златни монети за верен отговор и забавляваха всички присъстващи.

Разгледайте снимките от оспорваното състезание:

Викторини за учениците от ниво А1.2.2 - 1 юни 2010 г.

 начало

 

Тържества на учениците от нива А1.1.2 и А 1.1 - 2 юни 2010 г.

На 02.06.2010 г. в зала 1 на Централния Военен Клуб се проведе последното от тържествата на малките курсисти в АВО. Учениците от нива А 1.1 и А 1.1.2 отпразнуваха края на учебната година и получиха своите сертификат за успешно завършен езиков курс. 

В празнична атмосфера пред своите гости – семейство, приятели и преподаватели – децата показаха колко много са напреднали през годината и демонстрираха истински артистичен и певчески талант. Всички присъстващи се насладиха на приказката „Дядовата ръкавичка”, старателно подготвена и великолепно изпълнена от учениците.

Специални гости на празненството бяха артистите от Централния куклен театър, които забавляваха ученици, преподаватели и гости с откъси от великолепното произведение на Йордан Радичков – „Ние, врабчетата”.

Вижте снимки от шарения празник:

Тържества на учениците от нива А1.1.2 и А 1.1 - 2 юни 2010 г.

начало


 

Провеждане на традиционните викторини в по-ранни години

         

начало

Обратно към Традиции в края на учебната година