АВО-кулинар
Хайде да готвим като приятелите в англоговорящите държави! Вижте традиционни храни и напитки от кухните на Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Бахамите, Сингапур, и много други... А ако искате да ги опитате на живо, посетете тазгодишния Сладък благотворителен базар, който организираме в подкрепа на SOS Детски селища ...
Виж повече
АВО готварска книга - Австралия
Какво знаете за австралийската кухня? Ако искате да зарадвате приятелите си със сладкиши, традиционни за "The Land down under", вижте предложенията на нашите курсисти, които представиха кухнята на държавата-континент на Сладкия благотворителен базар на АВО.
Виж повече
АВО готварска книга - Бахами
Бахамите ни навяват мисли за палми, бял пясък и коктейли на плажа, но знаете ли с какво още ще Ви почерпят, ако посетите тези райски острови. Няма нужда да пътувате до там, за да разберете. Просто опитайте изпитаните рецепти на нашите курсистите, които представиха кухнята на Бахамите на 4-тото издание на Сладкия благотворителен базар ...
Виж повече
АВО готварска книга - Великобритания
Искате да сготвите нещо типично британско? Курсистите на АВО, които представиха Кралството на Сладкия благотворителен базар имат доста идеи за Вас. Вижте изпитани рецепти за мъфини, кифлички, уасъл, пудинг и много други традиционни за Острова сладки и солени изкушения.
Виж повече
АВО готварска книга - Зимбабве
Не е нужно да пътувате над 11 000 км. до южната част на Африка, за да се потопите в атмосферата на Зимбабве. Можете да го направите и от вкъщи, като просто си приготвите някоя от рецептите на нашите курсистите, които представиха кухнята на Зимбабве на 4-тото издание на Сладкия благотворителен базар през 2013 г.
Виж повече